ГЕРБ събира бодрата си смяна в Сандански на Зимен университет

Снимка: Пресцентър, ГЕРБ, архив
Снимка: Пресцентър, ГЕРБ, архив

Младежи ГЕРБ ще проведат 9-я Зимен университет в Сандански на 24 и 25 февруари. Форумът се организира съвместно от Младежи ГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

Събитието ще открие зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов. В откриването ще участват още председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, представителят на Фондация „Ханс Зайдел“ в България Богдан Мирчев, кметът на Сандански Кирил Котев, кметът на община Благоевград Атанас Камбитов и народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.

По време на форума над 120 младежи от цялата страна ще дискутират по различни теми, свързани с политиката, Европейския съюз, икономиката и културата. Сред основните акценти на конференцията ще бъде Българското председателство на Съвета на ЕС и неговите приоритети. Сред гост-лекторите на форума са министърът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, председателят на Комисията по образувание и наука в Народното събрание Милена Дамянова, зам.-министърът на икономиката Александър Манолев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и др.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини