Над 500 плувни надежди идват на турнир в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Над 500 плувци от 40 отбора ще участват във второто издание на Международен турнир „Пирин – Благоевград“. Състезанието ще се проведе на 24 и 25 февруари в закрития плувен басейн на СК „Пирин“. Международният турнир „Пирин – Благоевград“ е включен в календара на Българската федерация по плувни спортове. Официалното откриване на турнира ще бъде в събота от 16:30 часа, а самите състезания започват в 09:00 ч. същият ден. Спортната инициатива продължава и в неделя от 09:00 часа.

През месец април, отново в плувния басейн в СК „Пирин“, ще се проведе и Национален турнир по водно спасяване.

На 14 и 15 юли предстои и Държавно лично отборно първенство „Деца“, което също е вписано в календара на Българската федерация по плувни спортове.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини