Делчев:Борисов да разкрие всички кукловоди, които се крият зад офшорки

Димитър Делчев, снимка: Пресцентър
Димитър Делчев, снимка: Пресцентър

"Подкрепяме строителството на втори лифт над Банско, но не вярваме на правителството и сме оттеглили доверието си". Това заяви Димитър Делчев, председател на „Движение България на гражданите“. Той призова премиера Бойко Борисов да разкрие „всички кукловоди, които се крият зад офшорки“. 

Според Делчев борбата с корупцията у нас няма напредък, а конфликтът между президента и премиера от последните дни е недопустим и е ясен знак за задкулисие. Той прогнозира предсрочни парламентарни избори след края на българското европредседателство.

„Движение България на гражданите“ работи за предсрочни парламентарни избори и за добро представяне на местните избори през 2019 година. Според Делчев отказът да се въведе през 2019 година електронно гласуване е пречка пред свободния вот на избирателите. Той коментира и новия закон за частната охрана, който ще разреши кметове да наемат частни охранители да пазят населените места.

Делчев смята, че по този начин "управници феодали ще могат да си наемат лични армии от такива гардове, които да ги пазят от закона и хората".

Тази вечер в Благоевград членове и симпатизанти на партията ще проведат областна среща.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини