Младежите от ГЕРБ озариха с летящи фенери Моста на влюбените

Снимки: Пресцентър-ГЕРБ
Снимки: Пресцентър-ГЕРБ

Младежи ГЕРБ-Благоевград проведоха традиционното си събитие по случай Св. Валентин. Атрактивната инициатива събра десетки млади хора на Моста на влюбените в областния град, за да изпратят към небето своите послания чрез летящи светещи фенери.

Специалната изненада, която организаторите бяха подготовили, бе рамка във формата на червено сърце. Участниците и гостите в инициативата с удоволствие се снимаха за спомен и си пожелаха да се обичат все повече.

Мостът на влюбените, който е любимо мято за срещи на благоевградчани, се озари от светлината на фенерите и на влюбените погледи на младите хора.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини