"Златен грозд" събра 628 лв. в подкрепа на малката Божидара

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Двудневният фестивал „Златен грозд“ в Мелник тази година премина под знака на благотворителна инициатива в подкрепа на двегодишната Божидара Самарджиева от санданското село Катунци.

Детето има гастроентерологични проблеми, които водят до отслабване и обезводняване на организма. Средствата са нужни за проследяване хода на заболяването и провеждане на строг хранителен режим на детето.

Общо 628 лева бяха събрани, които лично кметът Кирил Котев връчи на семейството в своя кабинет. Семейството изказа своята благодарност към община Сандански и всички съпричастни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини