В разгара на зимния сезон: Бизнесът в Банско обяви 71 свободни позиции

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

В разгара на зимния сезон туристическият бизнес в общините Разлог и Банско продължава да изпитва недостиг на работна ръка. Хотелиери и ресторантьори в курортите нямат достатъчно персонал и са обявили свободни работни места в дирекция „Бюро по труда” в град Разлог.

Към 9 февруари има свободни позиции за 18 камериери, 19 сервитьори, 7 бармани, 13 администратори на хотели, 11 готвачи, двама помощник-готвачи и един работник в кухня.

Месеци наред пък МБАЛ-Разлог е в търсене на няколко лекари, за да може да окомплектова състава на съответните отделения в здравното заведение. Лечебницата е обявила свободни работни места за лекар по инфекциозни болести, за двама анастезиолози, за двама хирурзи и за един рехабилитатор. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини