Община Сатовча с още 316 643 лв. за социални услуги

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Сатовча подписа с Агенцията за социално подпомагане споразумение за удължаване на договора за лични асистенти за 2018 година. Целта е да се обезпечи законово и финансово осигуряването социалните услуги в домашна среда за хора с увреждания и лица с ограничения или в невъзможност за самообслужване.

Подписаното споразумение дава възможност на 86 потребители да продължат да ползват тази социална услуга в капацитет 80 часа месечно. Потребителите, които са ползвали услугата „Личен асистент” миналата година, не се налага да внасят допълнителни документи. За изпълнението на подписаното споразумение община Сатовча ще разполага с 316 643 лева. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини