Скандал и стрелба в Гърмен. Мъж от ромския квартал е с разбита глава

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Бой и два изстрела във въздуха след скандал между жител на селото и мъж от ромския квартал в Марчево. Екшънът се е разиграл тази сутрин в пункт за изкупуване на метал в квартал "Заграде", съобщиха от пресцентъра на ОД МВР в Благоевград.

Собственикът на пункта се е скарал с жител на квартал "Кремиковци". Разправията между двамата прераснала в размяна на удари. Търговецът извадил пистолет и произвел два изстрела, но няма пострадали. 

Той е задържан за 24 часа, а въпросният жител на ромския квартал е потърсил лекарска помощ, тъй като имал нараняване в главата, което било не от изстрел, а от удар, уточниха от полицията. 

За щастие екшънът не е довел до ескалиране на напрежението в общината, в която дълго време тлееха скрити вражди между местното население и жителите на ромския квартал "Кремиковци".

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини