Ски пистите и съоръженията на Паничище вече работят

Снимки: Община Сапарева баня
Снимки: Община Сапарева баня

След обилната снежна покривна, която наваля, за любителите на зимни спортове вече има условия за каране на ски и могат да се използват пистите в с. Паничище. Съоръженията на двете ски пистите - „Бекяра” и „Аждера” - вече работят за жителите и гостите на община Сапарева баня.

Скиорите могат да използват съоръженията на писта „Бекяра” всеки ден от 9:30 ч. до 16:30 ч. Почивен ден е само понеделник, а паркирането на автомобили в района е безплатно.

За възрастни целодневната карта на ски писта „Бекяра” е 15 лв., а полудневната – 10 лв. За деца целодневната карта струва 7 лв., а полудневната – 5 лв. Всички малчугани до 7-годишна възраст могат да ползват напълно безплатно съоръженията на общинската писта „Бекяра”, информират от администрацията.

Община Сапарева баня напомня на всички любители на моторни шейни, че карането с тях по пистите е строго забранено. Не се разрешава карането на шейни още по пътните артерии и пешеходните алеи на с. Паничище. Нарушителите ще бъдат санкционирани – за физически лица глобата е от 100 до 200 лв, а за юридически и ЕТ имуществените санкции са в размер от 200 до 800 лв. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини