Започва кастингът за изпълнители на „Детски Пирин фолк”

Admin 13 Януари 2018 10:21 Региона 0
Започва кастингът за изпълнители на Детски Пирин фолк”
Снимка: Община Сандански

За втора поредна година в град Сандански ще се проведе фестивалът „Детски Пирин Фолк“ като част от голямото международно музикално събитие „Пирин фолк”. Конкурсът при малките е за изпълнителско изкуство на песен от македонската фолклорна област за деца между 8 и 15 години. Всички желаещи да участват трябва да изпратят на e-mail: office@fenfolktv.bg или на адрес: София 1330, ж.к. Сердика, ул. Гюешево 85, ет. 3, демо запис на изпълнение на живо на песен от македонска фолклорна област /може и акапелно/, снимка, кратка творческа биография, координати за обратна връзка – телефон и e-mail на родител или пълнолетен настойник.

Срокът за подаване на кандидатурите за участие е 27 април 2018 г. Селекцията за допускане до участие ще се проведе на 12 и/или 13 май в София.

След успеха на първото издание на фестивала, организаторите от „Фен Фолк ТВ”  и община Сандански очакват тази година още повече интерес и емоции в Летния театър на града на 24-и август. Те пожелават успех на всички деца, които ще участват. 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини