Търсят доброволци за Световната купа по сноуборд в Банско

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Банско и Българската федерация по ски търсят доброволци, които да помагат в организацията и провеждането на Световната купа по сноуборд в зимния курорт.

Събитието ще се проведе от 26 до 28 януари. Домакините канят всички ученици от горните класове, както и жителите на планинската община да се присъединят в организацията на проявата и да се запишат като доброволци. За целта е необходимо да  изпратят на e-mail: t.dzhupanova@bansko.bg необходимата информация за себе си. Тя трябва да съдържа трите имена на кандидатите да са доброволци, дата на раждане, телефон за връзка. Добре е да се посочи дали са работили в предишни прояви и в кое звено, както и говорят ли някакъв чужд език. Крайният срок за записване е до 16 януари.

„Предварително изказваме своята искрена признателност и благодарност за вашата неоценима помощ като доброволци в трите старта за Световната купа по сноуборд на 26,27,28 януари 2018 година”, се казва в обръщението на организаторите. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини