Дискусия за маркетинга и финансирането на туризма в Благоевград

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Дискусия на тема „На фокус е туризмът” ще се проведе във фоайето на зала „Яворов” в Благоевград. Събитието ще се проведе в сряда /10 януари/, откриването е в 10,30 часа във фоайето на зала „Яворов”. Домакин е Областният информационен център. Ще участват туроператори, представители на местната власт, на неправителствени организации, на малки и средни предприятия, на културни институции, които развиват дейност в областта на туризма.

Лектори ще говорят за глобалните и актуалните тенденции в туристическия бранш, за маркетинга в туристическото информационно обслужване и маркетинга на туристическите дестинации. Специално внимание ще се обърне на Е-маркетинга и възможностите на информационните и комуникационните технологии за популяризиране и позициониране на продукти и услуги. Специалисти ще разкрият какви са начините за финансиране от европейските структурни и инвестиционни фондове. Ще се дискутира и въпросът за сътрудничеството и работата в мрежа, както и добрите практики в тази посока. Форумът се организира от българското Сдружение „На фокус” и македонското Сдружение „Лешки”. Целта е създаване на партньорства в трансграничния регион и подписване на Меморандум в края на форума за партньорство. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини