Откриха трупа на Кети в геран, покрит с капак. Трагедията в Нови Искър се заплита

Admin 03 Януари 2018 11:21 България 0
Откриха трупа на Кети в геран, покрит с капак. Трагедията в Нови Искър се заплита
Снимка: БГНЕС

Полицията откри трупа на Кети Николова Кюхова. Късно снощи е намерен и издирвания джип БМВ Х 5. Сайтът clubz.bg съобщава, че тялото на 44-годишната жена е било в геран, после е направен опит то да бъде прикрито, като той е захлупен. Мястото е сравнително надалеч в Балкана - на  няколко километра от къщата на трагедията в кв. "Изгрев" на Нови Искър.

Кюхова бе обявена за издирване снощи, часове след като в семейната й къща в Нови Искър бяха намерени убити мъжа, с когото е живяла на семейни начала - Неделчо Юнаков, синът му Георги, дъщерята на Кети от предишен брак - Нанси, нейното гадже - Боби, и бабата.

Първоначалните догадки, че става въпрос за убийство и последвало самоубийство, започнаха да се разколебават, след като стана ясно, че на местопрестъплението липсват оръжието, джипът на фамилията и 44-годишната Кети Кюхова.

Според очевидци автомобилът е бил джип БМВ с отворени врати, а тя е била на известно разстояние от него - мъртва. 

Според clubz.bg е рано да се твърди дали жената също е простреляна - но най-вероятно ще се окаже точно така. Категорично отпада версията, че е възможно Кети Кюхова да е избила семейството си.

По думите на съседа Йордан Георгиев, разследващите влезли в кухнята на дома, където открили гилзи и следи от кръв по пода. Вратата към съседната стая била заключена и се наложило разследващите да влязат от друга страна. Георгиев разказва, че Неделчо и синът му Георги са застреляни в кухнята и са отнесени във въпросната съседна стая. Там е убита и почти неподвижната 72-годишна майка на Кети.

Двамата младежи - Нанси (16 г.) и гаджето ѝ Боби (18 г.), вероятно са намерили смъртта си на горния етаж.

Семейството било избито не с по един - както първо бе съобщено, а с много куршуми, а извършителят се опитал да почисти след престъплението, твърди още свидетелят. Според него само Неделчо е прострелян многократно.

Стрелбата може да се тълкува и като професионална - има изстрели в главите и гръдните кошове./ Източник: clubz.bg

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини