Полицията издирва жена за петорното убийство в Нови Искър

Източник: БГ НЕС
Източник: БГ НЕС

Петте жертви в къщата в Нови Искър са с по една прострелна рана. Това каза главният прокурор Сотир Цацаровя, цитиран от News.bg. Полицията издирва за тежкото престъпление 44-годишната Кети Николова Кюхова. Това съобщават от пресцентъра на МВР.

Хората, които разполагат с информация за търсената жена, ще помогнат за издирването й като позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана!

Съседи твърдят, че Кети Николова Кюхова е роднина на част от жертвите. Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая в Нови Искър, заяви на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров. Касае се за семейство, което от около 1,5 година се е преселило от София.

Жертвите са пет - баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена - майка на съпругата, които, по първоначални данни, са открити застреляни с по един изстрел, заедно с кучето, вероятно в Новогодишната нощ. Става въпрос безспорно за тежко криминално престъпление, извършено хладнокръвно.

Продължава активната работа за изясняване на евентуални криминални връзки, минало , регистрации и други данни. Работи целият капацитет на столичната полиция, допълни главният прокурор.

За издирване е обявена Кети Кюхова, която е живяла на съпружески начала с един от убитите. За издирване е обявен и автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, поясни главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов.

Към момента все още не е намерено оръжието на убийството, но не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените действия.

Тепърва ще се уточняват свидетели. На този етап не е изведена водеща версия и е преждевременно да се говори за убийство и самоубийство.

Най-вероятно убийството е извършено в новогодишната нощ, като в същия ден е изчезнала и 44-годишната издирваната жена. Търси се и джипът й, който най-вероятно тя е управлявала, съобщава БНР.

Огледите продължиха цяла нощ. Повече информация по случая ще бъде предоставена след приключването на действията на експертите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини