35 деца с парични дарения от община Сапарева баня

Снимки: Община Сапарева баня
Снимки: Община Сапарева баня

За втора поредна година 35 деца сираци и деца със специални нужди получиха парични дарения от коледната благотворителна кампания, организирана от Община Сапарева баня. Кампанията, която е с изцяло благотворителен характер, се превърна в традиционна за малката курортна община, като за втора поредна Коледа тя обедини граждани, спонсори и организатори.

Събраните средства бяха разпределени между всички деца в неравностойно положение от общината. Средствата бяха събрани по време на благотворителни снимки с Дядо Коледа и Снежанка, благотворителен базар на коледни украси и сурвачки, кулинарна изложба и коледен концерт. В провеждането на мероприятията се включиха малки и големи доброволци, които дадоха част от времето и труда си, за да помогнат на децата от уязвими групи. Кампанията подкрепиха деца и педагози от ДГ „Св. Анна”, ученици от СУ „Христо Ботев” и читалищни дейци от цялата община.

  
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини