24 отбора мериха сили в Коледен турнир по футбол в Петрич

Снимки: Община Петрич
Снимки: Община Петрич

Отбор „Маска ленс” спечели Коледния турнир по футбол за купата на Община Петрич. Над 600 зрители проследиха финалите на Коледния турнир по футбол в зала „Арена Петрич”. След оспорван двубой на финала между отборите на „Комиците”- Петрич и „Маска Ленс”- Благоевград, крайният резултат завърши при нулево равенство. В изпълнението на дузпи се наложиха с разлика от един гол благоевградчани. На трето място се класира отбор „Дълбошница”, а на четвърто отбор „Турист”. Наградите – купи, медали и парични поощрения, връчиха официалните гости на турнира - кметът Димитър Бръчков, председателят на Общински съвет Георги Тренчев, Кирил Десподов от ЦСКА и Лили Костова – шампион по футбол за жени в Полша.

Отборите, които се класираха на трето и четвърто място обявиха, че ще направят дарение своите парични награди. Купа за феърплей на терена, организаторите връчиха на отбор „Мадара”, а наградата „Отбор на публиката” беше за „Масив атак”.

В коледния турнир по футбол за купата на Община Петрич бяха раздадени и три индивидуални награди. Приз „Най-добър” вратар получи Иван Назъров от отбор „Вега”, а наградата връчи националният страж , родом от град Петрич -Благой Макенджиев. Приз „Голмайстор на турнира” беше връчен на Петьо Динков от „Комиците”, който е реализирал 12 точни попадения в турнира, а призът „Най-добър играч” заслужи Денислав Токов от отбор „Турист”.

Кметът Димитър Бръчков поздрави участниците в Коледния турнир по футбол за коректния тон на терена и пожела традицията да се запази и развива през годините. В турнира тази година записаха участие общо 24 отбора от град Петрич, селата на община Петрич, от град Сандански и град Благоевград. Зрителите на финала на турнира имаха възможността да проследят и демонстративен мач между детските формации на ОФК „Беласица” и ФК „Хлапетата”. За доброто настроение се погрижиха възпитаници на Общински детски комплекс, на читалище „Братя Миладинови -1914” и на ВС „Сгушена звездица”. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини