Зарадваха бедни и самотни хора в Крупник с подаръци за Коледа

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Коледни подаръци осигуриха кметът на симитлийското село Крупник - Иванка Чакалска, и добри жени от селото на самотни и бедни хора в нужда. Топлината в сърцата и душите донесоха на десетки възрастни и самотни хора, които  сами не могат да приготвят трапезата за Бъдни вечер.

Усмивки и сълзи от радост предизвика доброто дело на жените решили да приготвят пакети с храна за трапезата тази вечер и да подарят на добрите хора в нужда. Коледа е, добрината и положителните постъпки греят сърцата на всеки, нека даряваме, нека помагаме. Малките жестове на внимание са най-голямата помощ за много хора около нас, каза кметът Иванка Чакалска. Нека примерът на тези жени отвори сърцата на повече хора и нека не само на Рождество пламъкът на любовта и доброто грее в сърцата ни, пожелаха пенсионерите, които получиха коледни подаръци. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини