Песни и театър на три езика завладяха сцената в Банско

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

Празник на три езика – български, английски и руски, се състоя в курорта Банско. В навечерието на най-големия християнски празник - Рождество Христово, тържествената зала в читалище "Никола Вапцаров" се превърна в сцена за младите таланти от Театрална студия с ръководител Мариана Думанова и младите пианисти с ръководители Марина Иванова и Христина Кадева.

С послание да потърсим и отворим сърцата си за доброто бе представена "Малка Коледна приказка за добротата". С вдъхновение и коледен дух малките артисти показаха ритуала на Бъдни вечер. Коледните послания бяха съчетани с музикални изпълнения на пиано.

С много чувство, вълнение и трепет, пианистите докоснаха сърцата на публиката. Вълнуващ момент в концерта бяха изпълненията на коледни песни, които прозвучаха на български, руски и английски език – послание за приятелство към английската и руска общност, която е приета радушно сред населението в Банско. Да отворим сърцата си за доброта и съпричастност, мир и благоденствие, обич и радост, бе посланието на всички участници към хората, препълнили залата на читалището в Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини