Банско с реклама на Международно туристическо изложение в Атина

Admin 16 Декември 2017 10:26 Туризъм 0
Банско с реклама на Международно туристическо изложение в Атина
Снимка: Община Банско

Община Банско  взе участие в Международното туристическо изложение Greek Tourism Expo в гръцката столица Атина в „Metropolitan Expo”. На форума имаше над  250 изложители.

Зимният ни курорт участва за втори път, той бе представен като атрактивна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на гръцки език. Представителите на общината и на туристическия бизнес участваха в много срещи, където разговаряха с нови бизнес партньори, с които съвместно да популяризират града като целогодишен курорт. На провелите се срещи бе представен богатият избор от възможности за настаняване - от 5-звездни хотели с изискана атмосфера до уютни фамилни хотели и къщи за гости.

Професионално оборудваните конферентни зали са предпочитани от чуждестранните компании като добра възможност за бизнес туризъм, а многобройните  традиционни механи и ресторанти дават възможност да се опита както автентичната българска кухня, така и интернационална. Основен акцент в представянето на Банско бе и ски зоната, която е едно от големите предимства на курорта. 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини