Васко Кръпката разказа приказка с китара на децата в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

"Приказка за блуса и рокендрола“ бе третата история, разказана в „Часът на приказния разказвач“ във фоайето на Община Благоевград. Васко Кръпката се превъплъти в приказен разказвач, който събуди интерес в малчуганите с хармониката и китарата си.

В навечерието на Коледа десетки деца и техните родители станаха част от вълшебството и магията на „Приказка за блуса и рокендрола“. 

По време на приказната инициатива децата отново получиха топло мляко, чай и бисквити. За тях имаше подготвени много изненади и игри в приказния кът, около елхата. 

Тази вечер децата ги очакват отново много изненади и емоции във фоайето на Общината. Забавната история, в предпоследния ден от приказната поредица, ще бъде представена от актьорите на Общински куклен театър- Благоевград.  „Часът  на приказния разказвач“ се провежда за поредна година. Инициативата има за цел да стимулира интересът на децата, както към българската, така и към световната литература.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини