Сандански стана "Туристическа дестинация" за 2017 година

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

На 10 ноември изтече срокът за кандидатстване в Годишните награди в туризма, под егидата на Министерството на туризма. След оспорвана надпревара Сандански спечели в категорията „Туристическа дестинация“ на 2017 година, съобщиха от общината. Официалната церемония по връчването на престижните награди ще е във вторник, 12 декември, в Централен военен клуб в София. „Благодарим на всички, които подкрепиха Сандански и направиха нашия град победител”, казаха от кметството в курорта.

Инициативата на Министерството на туризма има за цел да допринесе за популяризирането на българския туризъм, като представи пред публиката разнообразните дестинации, събития и дадености на страната, които я превръщат в целогодишна дестинация. Обективните резултати в конкурса са гарантирани, защото гласуването бе  ограничено на база IP адреси. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес се регистрират като недействителни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини