Опашка за селфи с Дядо Коледа в село Полена

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Появата на Дядо Коледа предизвика интереса не само на децата, но и на възрастните в симитлийското село Полена. Местните жители е пропуснаха да си направят селфи с Белобрадия старец пред грейналата в светлини коледна елха. Разбира се, че най-много бяха малчуганите, които посрещнаха Дядо Коледа със стихове и песни, а по-късно заедно с него запалиха светлините на голямата елха на площада на селото. С този ритуал, с много усмивки и настроение бе даден старт на коледно-новогодишните празници и в село Полена.

С голям чувал подаръци Дядо Коледа пристигна чак от Лапландия, за да изслуша стихчетата и песничките, които децатa бяха подготвили за негова изненада. Заедно с кмета на селото Веселин Топузов всички започнаха подобаващо веселбите за най-светлите празници. Десетки подаръци като награда за добрите изпълнения получиха всички деца. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини