Пиринският евродепутат Асим Адемов откри Информационен офис в Кърджали

Admin 10 Декември 2017 11:45 България 0
Пиринският евродепутат Асим Адемов откри Информационен офис в Кърджали
Снимка: 24rodopi.com

„Идвам тук, не за да воювам с ДПС, а да се съревновавам с тях  със силата на аргументите и на добрите политики. Искам да убедим хората, че ГЕРБ е реалната алтернатива на еднопартийното управление в региона. Даваме равен шанс на всички  и ги ценим независимо от техния етнос и вероизповедание“, заяви в Кърджали евродепутатът Асим Адемов от групата на ЕНП/ ГЕРБ, съобщава сайтът 24rodopi.com.

Той откри информационен офис в Кърджали в присъствието на Цвета Караянчева в качеството й на областен координатор на ПП ГЕРБ, общински съветници и активисти на партията от седемте общини на региона.

„Асим Адемов е от района на Благоевград и познава спецификата на смесените райони, а фактът, че той е вторият евродепутат след Андрей Новаков, който ще има офис в Кърджали, е знак, че сме във фокуса на събитията и в дневния ред на държавата", подчерта Караянчева.

Адемов призна, че има сантименти към града, защото тук е завършил своето педагогическо образование и това е една от основните причини да отвори свой офис. Другата е, че проблемите в Кърджали и Благоевград са сходни.

В европейския парламент Адемов зае мястото на Мария Габриел, която бе избрана за еврокомисар.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини