Пиринският евродепутат Асим Адемов откри Информационен офис в Кърджали

Снимка: 24rodopi.com
Снимка: 24rodopi.com

„Идвам тук, не за да воювам с ДПС, а да се съревновавам с тях  със силата на аргументите и на добрите политики. Искам да убедим хората, че ГЕРБ е реалната алтернатива на еднопартийното управление в региона. Даваме равен шанс на всички  и ги ценим независимо от техния етнос и вероизповедание“, заяви в Кърджали евродепутатът Асим Адемов от групата на ЕНП/ ГЕРБ, съобщава сайтът 24rodopi.com.

Той откри информационен офис в Кърджали в присъствието на Цвета Караянчева в качеството й на областен координатор на ПП ГЕРБ, общински съветници и активисти на партията от седемте общини на региона.

„Асим Адемов е от района на Благоевград и познава спецификата на смесените райони, а фактът, че той е вторият евродепутат след Андрей Новаков, който ще има офис в Кърджали, е знак, че сме във фокуса на събитията и в дневния ред на държавата", подчерта Караянчева.

Адемов призна, че има сантименти към града, защото тук е завършил своето педагогическо образование и това е една от основните причини да отвори свой офис. Другата е, че проблемите в Кърджали и Благоевград са сходни.

В европейския парламент Адемов зае мястото на Мария Габриел, която бе избрана за еврокомисар.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини