Мая Нешкова с 4 концерта в Югозападна България

Мая Нешкова
Мая Нешкова

Певицата Мая Нешкова ще изпее най-големите си хитове на различни сцени в Югозападна България. Турнето й започва в град Симитли на 11-и декември. Началото на музикалното събитие е от 18,30 часа в спротната зала на стадион „Септември”. Обичаната изпълнителка ще представи новите песни от албума "Само с любов" и златните хитове "Честит рожден ден", "Конче вихрогонче", "Китка за обич", "Щастие с пари не се купува", както и много други. Билети за концерта се продават в читалището в Симитли.

 Следващият концерт на певицата е на 12-и декември в зала „Яворов”  Благоевград”, на 13-и декември в спортната зала в Дупница и на 14-и декември в Драматичен театър в Кюстендил.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини