Ново „Ауди“ чака ловците на съкровища в Банско

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Чисто нов лек автомобил „Ауди“ ще може да си спечели един от участниците в поредното издание на играта „Ловци на съкровища“ на 16-и декември на старта на ски сезона в курорта Банско. Ключовете за возилото ще бъдат заровени в снега заедно с още много други приятни изненади за всички, които ще се включат в атрактивната игра.

Поредната голяма звезда, която идва в Пирин планина, е спускач №1 на Италия за всички времена - Кристиян Гедина. Той и 5-кратният носител на Световната купа - Марк Жирардели, ще имат свои отбори, които ще се състезават във „Влез в отбора на шампиона“. 40 късметлии ще могат да попълнят тимовете на звездите. Регистрацията вече върви на сайта на курорта, а и в деня на откриването също ще може да се правят записвания. Тази година има и нова игра - „Открий златото в лифта“, която ще зарадва 250 човека със златни монети и други награди. Михаела Филева ще изнесе концерт за феновете на Бъндеришка поляна, край писта „Алберто Томба”, на която ще е ски шоуто. Водещ на програмата ще е Део. Тържественото откриване ще е

в 18,00 часа на площада в Банско с официалните гости, Гедина и Жирардели. След това ще има концерт на Анелия и тържествена заря. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини