Уволниха шефа на ДГС-Земен, оставил хората без дърва за огрев

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Със заповед на директора на Югозападното държавно предприятие от днес е прекратен договорът за управление на директора на „ДГС Земен” инж. Пламен Мишев. До това решение се стигна заради лоша организация и пропуски при осигуряването на дърва за огрев за населението в района на дейност на териториалното поделение на ЮЗДП.

При извършената проверка е установено, че жители на населени места са заплатили заявените от тях количества, които в продължение на близо три месеца не са доставени от горското стопанство.

Югозападното държавно предприятие пое ангажимент до 20 декември всички заплатени дърва за огрев да бъдат осигурени на домакинствата в района на „ДГС Земен”. За целта е създадена организация добивът да бъде извършен със собствени работници.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини