Пиян мъж се качи на чужда кола и катастрофира край Дамяница

Пиян мъж се качи на чужда кола и катастрофира край Дамяница

25-годишен мъж от Пещера открадна автомобил, минути по-късно катастрофира и изостави потрошеното возило. 

Тази сутрин около 03:45 часа в РУ-Сандански е получен сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „БМВ“, паркиран в село Дамяница. Колата е била отключена с поставен ключ на таблото.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, полицейските служители открили автомобила изоставен край селото, но със сериозни материални щети. Оказало се, че крадецът е ударил немското возило в паркиран лек автомобил „Опел Астра“.

Като съпричастен към деянието е задържан 25-годишният Н. М. от гр.Пещера. По първоначална информация той е бил пиян, когато се е качил на колата и минути по-късно е катастрофирал. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини