Почитат паметта на футболиста Иван Янчев с коледен турнир

Admin 07 Декември 2017 09:39 Региона 0
Почитат паметта на футболиста Иван Янчев с коледен турнир
Снимка: Община Симитли

Започна подготовката за коледния традиционен футболен турнир в памет на футболиста Иван Янчев от симитлийското село Черниче. Община Симитли организира спортното събитие, за да почете спортния деятел, фен на футбола и приятел на спорта.

Коледният турнир по футбол се  провежда за 19-а поредна година по инициатива и под патронажа на общинския кмет на Симитли - Апостол Апостолов. Жребият за участие ще бъде теглен на 13-ти декември в общинския център. Всички желаещи отбори могат да се записват за участие на телефони: 0897 77 60 09 и 0894 37 83 73 .

Тази година съревнованията ще се играят на изкуствените игрища на обновения стадион „Септември“ в  Симитли. Мачовете ще бъдат съсредоточени на тези терини, за да може публиката да наблюдава всяка среща отблизо. Очаква се над 10 отбора да се включат в надпреварата. За най-добрите ще има купи, медали и награди. Идеята за игри в навечерието на Коледа в памет на Иван Янчв е на кмета Апостол Апостолов. От 2003 година турнирът е общински и се провежда традиционно в последните празнични дни на месец декември.

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини