Почина рок легендата Джони Холидей

снимка :Charles Platiau/Reuters
снимка :Charles Platiau/Reuters

На 75 години почина известнатат френска рок легенда и актьор Джони Холидей .За смъртта на певеца съобщи неговата жена Летисия ,предаде Huffington Post.

«Джони Холидей си отиде, аз пиша тези думи не вярвайки в тях, но всичко това е истина. Моят мъж повече го няма , той ни напусна тази вечер. Целия свой живот той преживя като истински мъж с достойнство », — се казва в нейното изявление.

Холидей – един от най-известните артисти на Франция . Нерядко го наричат  «френският Елвис». Продал е повече от 110 млн. плочи. Той има 18 платинени  албума .

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини