Винената партия стяга редици за годишния си конгрес

Admin 05 Декември 2017 13:08 Региона 0
Винената партия стяга редици за годишния си конгрес
Иван Лулейски

Много достойни членове на Винената партия ще получат дипломи от Международната винена академия „Свети Трифон Зарезан”. 

Винената партия вече стяга редици за традиционния си годишен конгрес, който ще се проведе на 16 декември в Симитли.

"Всички кандидати са заслужили тази чест, така че комисията ще има много работа, за да избере тазгодишните дипломанти”, разкри председателят на Винената партия – Иван Лулейски. Преди връчването на дипломите двама свещеници ще осветят младите вина, които са много качествени. Специална комисия по-късно ще дегустира бели и червени вина, розе и пелин, за да определи най-добрите производители на еликсир.

От създаването си на 21 декември 1996 г. в с. Черниче до момента няма нито един напуснал, няма отлюспени, никой не е нарушил Устава. Непрекъснато се приемат нови членове, които отдавна са над 1000. 40% от тях са жени. Всички пък се борят за съхраняването на българската духовност. Закон за тях е да стоят далече от политиката, за да запазят човечността, добрината, уважението и усмивките си. „Няма друга такава партия като Винената. Тя хем е с принос към политическото многообразие в страната, хем политиката никога не е била и няма да е в дневния й ред.

Близо 200 делегати ще се съберат на конгреса в Симитли. Ще пристигнат групи от цялата страна - Бургас, Поморие, Любимец, Пловдив, София. Всички ще носят от течния еликсир, няма да мине и без кръшни народни хора. 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини