През декември плащаме стари сметки за вода без лихви

През декември плащаме стари сметки за вода без лихви

За поредна година Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград стартира кампания „Безлихвено плащане“ за стари сметки на граждани, без да се вземат дължимите лихви за забавените плащания.

Безлихвеното плащане може да се извършва в периода от 01.12.2017 г. до 31.12.2017 г. като инициативата е за сектор „Население“ и не обхваща държавни, общински и частни юридически лица.

Плащанията могат да се извършват във всички касови салони на Дружеството, Български пощи, Изипей и Ипей. По този начин всеки гражданин ще спести плащането на лихви, които в много от случаите са високи.

Ръководството на Дружеството гарантира, че дължимите лихви за забавено плащане ще бъдат приспаднати от сметките на потребителите, възползвали се от кампанията „Безлихвено плащане“.

За потребители, сключили споразумителни протоколи за разсрочено плащане, кампанията е в сила при условие, че бъде заплатен целия размер на задължението по протокола.

Задължения, за които са предприети съдебни действия по принудително събиране, не попадат в обхвата на настоящата кампания.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини