Огнян Герджиков разкри своите различни лица пред благоевградчани

Огнян Герджиков разкри своите различни лица пред благоевградчани

Юрист, поет, спортист, политик, а в студентските си години - музикант, хорист, илюзионист, актьор... Така е описал своите поне 20 различни лица професор Огнян Герджиков в книгата си „Аз не бях политик“, която представи пред благоевградчани. Професорът е разказал най-интересното от своите 68 години в 456 страници.

Представянето на книгата се превърна в истинско културно събитие на което имаше и смях, и сълзи, и серизни размисли, хумор, самоирония, равносметка, прожекция на кадри от близкото политическо минало  на страната. В препълнената с хора зала имаше рецитал на стихове, както и чуствено изпяти италиански и испански песни.

Зала „Балкански“ в Американския университет бе пълна с адвокати, политици, студенти, ценители на словото.

„Час и половина бе представянето на книгата, не разбрахме кога мина това време, професорът е обаятелен, изключителен, има уникално дар слово, неповторимо, което ни завладя от началото до края, коментираха благоевградчани, останали доволни от срещата с проф. Огнян Герджиков.

Повечето признаха, че не го познават в оная светлина извън политиката, отвъд управлението и правото. Празник за душата, така нарекоха повечето присъстващи разговора с „неполитика“ Герджиков. А той призна,че е очарован от благоевградчани и обеща нова среща с тях.     

Източник: Deniat.bg

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини