235 убити и 130 ранени в Египет! Дрон успя да унищожи терористите!

снимка : SkyNews Arabia
снимка : SkyNews Arabia

В Египет два безпилотни бойни дрона унищожиха два автомобила, в които се намираха терористите ,които по-рано днес нападнаха цивилни по време на петъчната молитва в селището Ер Рауд, близо до Ел Ариш – столица на провинция Северен Синай. 

Поне 235 богомолци загинаха при нападението срещу препълнената джамия, като ранените са над 130, съобщиха полицейски източници.

Терористите пристигнали с 4 джипа, като са активирали самоделно взривно устройство, което било поставено сред вярващите, а след това открили огън по хората.

За това съобщи телеканал SkyNews Arabia позовавайки се на източник в египетските служби за безопасност. Отбелязва е ,че дроновете са атакували джиповете в пустинна местност. В резултат на спецоперацията са ликвидирани 15 терориста

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини