Жена предизвика верижна катастрофа на кръстовище в Сандански

Жена предизвика верижна катастрофа на кръстовище в Сандански

Водачка от Сандански предизвика верижна катастрофа, след като на кръстовище отне предимство на друг автомобил.

Инцидентът е станал на 23 ноември около 9 часа сутринта на ул.“Цар Иван Шишман“ в курортния град. Лек автомобил „Пежо“, управляван от 32-годишна жена, при навлизане в кръстовище блъска в дясната странична част, движещ се по път с предимство,  лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 69-годишен водач от село Зорница.

В резултат на удара лекият автомобил „Фолксваген Поло“ се измества и се блъска в задната част на паркиран от дясно лек автомобил „Фиат Пунто“, който пък от своя страна отскача и удря паркиран пред него лек автомобил „Опел Агила“.

Пострадала, с хематом на двата крака, е жена на 72 години от с.Зорница, пътуваща в лекия автомобил „Фолксваген Поло“. След извършен медицински преглед, тя е освободена за домашно лечение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини