Деца, учители и родители се забавляваха заедно в Разлог

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

За 11-а поредна година спортният празник „Мама, татко и аз“ в Разлог обедини ученици от НУ „Яне Сандански“, техните  родители и учители в името на спорта. Спортните игри са посветени на Деня на християнското семейство и се организират от началното училище. Родители и деца заедно се забавляваха в оспорваната надпревара при различните видове игри.

Победители в състезанието са сем. Камбурови, сем. Малинови и сем. Младенови от 1 и 2 класове. От 3 и 4 класове призьори са сем. Петкови, сем. Сергееви и сем. Манушкини. Те получиха награди и грамоти за участие. 

Състезанието се провежда ежегодно с помощта на Община Разлог, която бе осигурила лакомства за всички ученици. Кметът инж. Красимир Герчев пожела на децата, техните родители и учители да запазят спортния си дух, като винаги показват толерантност и уважение към другите. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини