Засечният шум не е от изчезналата аржентинска подводница

снимка :  REUTERS
снимка : REUTERS

Представителят на ВМС на Аржентина Енрике Балби заяви, че звуците, които по-рано бяха засечени в процеса на търсенето на изчезналата подводница «Сан Хуан», нямат връзка със случая, предаде Reuters.

По негови думи, засечените с помощта на прибори шум е внимателно анализиран от експерти ,които са дошли до извода ,че той не може да от военната подводница.

Подводницата «Сан Хуан», на борда, на която се намират 44 души ,престана да излиза на връзка на 17 ноември. Към операцията на претърсването се включиха ВМС на САЩ, NASA и три бразилски кораба.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини