Авджия гръмна по невнимание колега над село Никудин

Снимка: БНР
Снимка: БНР

Пореден инцидент с ловец в Пиринско стана през почивните дни. В събота над село Никудин, община Струмяни, е пострадал 47-годишен мъж от София, който е прострелян по невнимание от произведен изстрел от законно притежавано ловно оръжие от 48-годишен мъж от Сандански. Раненият ловец е настанен за лечение в МБАЛ „Свети Врач” в Сандански с прострелни рани в областта на корема и левия крак.

В началото на месеца друг авджия издъхна заради нелеп инцидент, при който се простреля сам в областта на слабините. Драмата се разигра в планината над благоевградското село Горно Лешко. Там ловувала лестната ловна дружинка. 67-годишният Иван Б. също бил на ловния излет. По разкази на свидетели изведнъж край него се сдавили две, три от ловджийските кучета. Мъжът се опитал да ги разтърве, когато се чул изстрел. На подадения сигнал за инцидента веднага се е отзовала линейка. Екип на ЦСМП-Благоевград оказал първа медицинска помощ на ранения в слабините мъж. Той е транспортиран до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Минути по-късно обаче авджията издъхнал, най-вероятно от голяма кръвозагуба. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини