Благоевград ще бъде домакин на международен турнир по шах

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Благоевград и Шах клуб „Виктори“ организират международен турнир за Купа на България „Виктори”. Състезанието се провежда за десета поредна година и ще бъде в рамките на два дни - 18 и 19 ноември  в зала „22  Септември“ в Благоевград.

Официалното откриване на турнира ще бъде в събота от 14:00 часа, а непосредствено след това започват блиц двубои. В неделя програмата ще стартира с надпревара по ускорен шахмат, с начален час 09:30 ч., а в 16:30 часа ще започне награждаването на призьорите в десетото издание на състезанието.

Право на участие имат състезатели от България и чужбина, във възрастова група до 10-годишна възраст, до 14-годишна възраст и до 20 години. 

До този момент 35 състезатели са заявили участие.

Записването продължава до 13:30 часа на 18.11.2017 г. /събота/, когато ще започне и техническата конференция.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини