Извънредна сесия заради закриване на депото за отпадъци край Бучино

Извънредна сесия заради закриване на депото за отпадъци край Бучино

Общинските съветници в Благоевград се събират на извънредна сесия на 20 ноември. Тя се налага поради необходимост от преустановяване експлоатацията на общинско депо за твърди битови отпадъци, намиращо се в землището на село Бучино.

Общинските съветници ще разгледат и предложение относно кандидатстване „Комбинирана процедура за проектиране и изграждане на компостиращи инсталации и на инсталации за предварително третиране на битови отпадъци” по приоритетна ос 2 на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 година”. Във връзка с това ще бъде гласувана актуализация за 2017 година на Програма за управление на отпадъците на Община Благоевград за периода 2015-2020 година.

В дневния ред е включена и точка за обявяване решение на Общинската избирателна комисия за избор на общински съветник  от ПП „Партия на зелените“и полагане на клетва.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини