Веселите къщички отново ще димят коледно в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Превърналите се в традиция коледни къщички в Благоевград отново намират своето запазено място на площад „Георги Измирлиев“. Тяхното монтиране започна от днес. Един от най- атрактивните елементи в коледно- новогодишната празнична програма на Община Благоевград са именно къщичките, които благоевградчани с усмивка наричат „весели“.

И тази година те са 12 на брой и ще бъдат разположени на площадното пространство. В тях ще бъдат предлагани обичайните промишлени стоки, артикули с коледна тематичност, а в останалите храни и напитки. Коледните съоръжения ще радват жители и гости на града до 7 януари, когато ще бъдат демонтирани. Къщичките допълват  празничното настроение в Благоевград паралелно с богатата коледна украса, която Общината  поставя традиционно, както в централна градска част, така и в кварталите на областния център.

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини