В Гоце Делчев представят книга на проф. Огнян Герджиков

В Гоце Делчев представят книга на проф. Огнян Герджиков

Книгата на проф. Огнян Герджиков «Аз не бях политик» ще бъде представена в гр. Гоце Делчев на 31 октомври 2017 г. /вторник/. Събитието се организира от Община Гоце Делчев и Издателско ателие Аб.

Книгата ще бъде представена от Ана Боянова – носител на литературната награда „Блага Димитрова“ за роман – 2014 г. Специално участие в събитието ще вземат Недялко Йорданов и актьорите Ивана Джеджева и Емил Калев.

Представянето ще бъде на 31.10. /вторник/ 2017 г. от 18.00 ч. в сградата на НТС гр. Гоце Делчев.

Проф. Огнян Герджиков е автор на десетки учебници, монографии, студии, статии и доклади на български, английски, руски и немски език в областта на гражданското, търговското, дружественото право и арбитраж. Той е автор на научна литература и поезия. Проф. Герджиков бе председател на 39-то Народно събрание и министър - председател на последното служебно правителство на Република България.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини