Община Благоевград стартира проекта за модерен стадион в Падеш

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Община Благоевград внесе за одобрение в РИОСВ и Басейнова дирекция инвестиционното намерение за изграждане на спортно-тренировъчен комплекс в село Падеш.

Идеята на кметската администрация е да построи два спортни терена за футбол с естествено тревно покритие и размери 100 на 64 метра и 36 на 56 метра, както и трибуна за около 200 зрители и паркинг за 50 места.

Спортното съоръжение ще има две съблекални, тоалетни и административна част. Предвижда се да бъде изграден и сондажен кладенец за поливни нужди.

Инвестицията ще бъде за 485 000 лева. Там ще спортуват не само местните деца, но и малките футболисти на детско-юношеската школа на общинския футболен клуб Пирин.

Съоръжението ще бъде изградено върху старото и занемарено игрище в селото.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини