Депутатите от ГЕРБ изслушаха проблемите на хората в Сатовча

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и Димитър Гамишев се срещнаха със симпатизанти на партията от Сатовча и Гоце Делчев.

По време на срещите бяха дискутирани текущи проблеми в двете общини и бъдещата реализация на стратегически за развитието на областта проекти.

„Правителството продължава своята работа по основните приоритети – образование, повишаване на доходите. Вече обявихме, че от следващата година минималната работна заплата ще стане 510 лв., предвидени са повече средства за здравеопазване и за пенсии. Поетите ангажименти в секторите сигурност, култура, спорт, регионална политика вече започнаха”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

Александър Мацурев и Димитър Гамишев отговориха на въпроси, свързани с проблеми в двете общини в земеделието, програмата за развитие на селските райони, спортната инфраструктура.

Народните представители от ГЕРБ ще продължат посещенията си в общините от Благоевградска област, за да помогнат за разрешаването на проблеми от местно и регионално значение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини