И Разлог се обединява в помощ на Мартина с благотворителен базар

Admin 11 Октомври 2017 19:14 Региона 0
И Разлог се обединява в помощ на Мартина с благотворителен базар

След Банско и Разлог се включва в благородна акция в помощ на 3-годишната Мартина. 

Момиченцето от Банско, което бе в кома един месец, има шанс да оздравее напълно, но са необходими средства за лечението му. Преди дни детето претърпя успешна операция в Турция, но семейството му все още има нужда от финансова подкрепа.

Малката Мартина нямала никакви здравословни проблеми допреди повече от месец. Момиченцето трябвало да изпие хапче, което за нещастие попаднало в трахеята, а не в хранопровода. Детето изпаднало в кома, транспортирано е в столичната клиника „Пирогов”. Лекарите там не могли да помогнат детето да оздравее напълно.

Родителите открили надежда в болница в Истанбул.

Преди дни жителите на Банско се обединиха в благородната кауза. Сега от съседната община Разлог също откликва на призива за помощ.

Този уикенд в Разлог ще бъде организиран благотворителен базар за малката Мартина. В събота и неделя, от 11 до 13 часа, в центъра на Разлог всеки ще може да покаже своято съпричастност към болката на малката Мартина и нейното семейство. В целия град са поставени кутии, в които всеки може да дари средства. В благородната кауза се включва и заведение и детски кът, които обещапа да дарят половината от днешния си оборот, за да може Мартина да оздравее. 

Създадена е специална банкова сметка : BG96BUIB78371039070002, СИбанк, Катерина Костадинова Танева /Юнчова/".

 

Коментари
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини