Белица се побратими със 7 европейски общини,ще работят по общи проекти

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Кметът Радослав Ревански побратими община Белица със седем европейски общини.

Амбициозният градоначалник подписа споразумение за побратимяване и сътрудничество със Сориано нел Чимино (Италия); Кил (Швеция); Свиеки (Малта); Онга (Унгария); Деринея (Кипър); Агия (Гърция) и Ново Место (Словения).

Споразумението бе подписано вчера в италианския град Сориано нел Чимино в рамките на проект „Солидарността е единствения път“, финансиран по програма „Европа за гражданите“.

Осемте общини партньори по проекта се договориха да си сътрудничат, разработват и изпълняват съвместни проекти в сферите на туризма, икономическото развитие, опазването на околната среда, образованието и културата.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини