Ученици от Второ ОУ с час по превенция на наркоманиите

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

Днес във Второ ОУ "Димитър Благоев" се проведе час по превенция на наркоманиите с д-р Теменужка Любенова и Магделена Рахова от Общинският съвет по наркотични вещества чрез оригами "Куче" в четвърти клас на г-жа Катя Христова.

Учениците се запознаха с историята на кучето Епси от аерогара София, което намира скрити наркотици и предотвратява опити за внасяне или изнасяне на дрога.

Част от децата разказаха за предавания в телевизиите за наркотрафиканти и страданията на наркозависимите. Всички се включиха активно в интерактивната игра, показваща влиянието на дрогата върху мозъчните клетки. 
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини