Радослав Георгиев се върна начело на Басейнова дирекция в Благоевград

Радослав Георгиев се върна начело на Басейнова дирекция в Благоевград

Радослав Георгиев се върна начело на Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ в Благоевград.

Назначението му е факт от вчера. Той заема мястото на Вангелия Иванова, която пое управлението преди две години, като кандидатурата й бе номинирана от ГЕРБ.

Радослав Георгиев е предложение на коалиционните партньори от Обединените патриоти. Това всъщност е едва второто назначение на Патриотите на възлова държавна позиция в Пиринско, след като Иван Стоянов, който също е член на ВМРО, стана заместник-областен управител на Благоевградска област.

По неофициана информация Вангелия Иванова ще получи апетитен пост в МОСВ. Всъщност именно това е било условието на герберите да отстъпят директорското място в Басейнова дирекция на коалиционния партньор.

Радослав Георгиев вече има опит на тази длъжност, той е бил начело на дирекцията. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини