Кола помете възрастна пешеходка в Петрич

Кола помете възрастна пешеходка в Петрич

Възрастна жена е с опасност за живота, след като бе пометена от кола. Пътният инцидент е станал на улица "Лазар Маджаров" в Петрич. Вчера лек автомобил "Деу Ланос" с 50-годишен водач е блъснал  83-годишна пешеходка, движеща се по пътното платно.

В резултат на сблъсъка, с черепно-мозъчна травма и опасност за живота, е пострадала бабата, която е настанена за лечение в МБАЛ-Петрич. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача на автомобила е отрицателна.

Отново вчера, около 05:40 часа, на пътя Кресна и Благоевград, лек автомобил „Пежо“ с 31-годишен водач от Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея товарен автомобил „Пежо Боксер“ с 56-годишен водач от гр.Перник.

В резултат на инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Пежо“ и 37-годишен мъж от гр.Петрич, пътуващ в него, които са получили натъртвания в областта на гръден кош и комоцио, както и 59-годишна жена от гр.Перник, пътуваща в товарния автомобил „Пежо Боксер“, която е с фрактура на два пръста на лявото стъпало.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини