Татяна Дончева: България се управлява от мафията

Татяна Дончева: България се управлява от мафията

България се управлява от мафията. Това означава, че държавните решения дори на най-високо ниво са продиктувани от това да бъде откраднато", каза в предаването "Тази събота" по bTV лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева.

"Това, което е тръгнало у нас, е фашизмът от 30-те години на Германия. Тогава най-напред са започнали с евреите, после с комунистите, и накрая, когато са минали към всеки човек, всекият човек не е можел да се защити с нищо", посочи тя.

По думите й най-сериозните проблеми не се изговарят от никого в парламента.

"Дунарит не е само Дунарит, а са няколко завода – в Трявна, Монтана и Русе, към които "Детето чудо" е проявило аспирации и иска да ги вземе. "Детето чудо" отрича това, но действията на неговия министър и съученик от икономическото министерство го опровергават", коментира в разговора Дончева.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини